Inschrijven

Wij wachten op je inschrijving !

Twijfel niet langer en schrijf je in om je motorrijbewijs te behalen. Ontvang vlug een afspraak om je eerste lessen al te starten.

Vragen ?

Stuur ons een mail

Inschrijvingsformulier

Vul onderstaand formulier in en wij contacteren je zo spoedig mogelijk om een eerste afspraak vast te leggen.

98%

SLAAGT METEEN

100%

RAADT ONS AAN

0%

ONGEVALLEN

Testimonials

Wat onze klanten over ons zeggen:

Nog nooit met een motor gereden en na 9 uur een perfect traject afgelegd op het examen privaat terrein, enkel en alleen dankzij Erik! Ook op de baan voel ik me intussen als een vis in het water; voor mijn examenbegeleiding openbare weg kom ik zeker en vast terug!
Robin Vermeir
Zonder enige ervaring gestart aan dit avontuur en na 12uur rijles bij Start2drive vlot geslaagd voor beide examens a2. Zeer goede instructeur die goed bijhoudt hoever je zit en perfect kan inschatten op wat je nog wat moet oefenen. Zeker en vast aan te raden rijschool!
vjdekeyser

Zeer aan te raden. Helemaal van nul begonnen (geen enkele ervaring op brommer of motor) en dankzij duidelijke begeleiding op een kleine maand geslaagd in beide examens.
Goeie duidelijke instructies, zowel voor manoeuvres als voor op de openbare weg.
Snelle, vlotte, eerlijke communicatie.
Top.

Jonas Van de Vyver

Instructeur Eric van start2drive is een professioneel en aangenaam iemand. De lessen waren steeds in orde en uiterst informatief. Hij spreekt je ook moed in waar nodig! Voor iedereen die wilt starten met motorrijden is dit de perfecte plaats. Door de grote selectie aan moto’s kan je voor ieder rijbewijs hier aan de slag.

Het resultaat? Geslaagd voor het examen!

Michiel Hemelsoet
Geweldig. Alles super uitgelegd, geraak je er hier niet door dan lukt het nergens!
Hayden Andrew Bliki Beeckmans
Blij dat ik eindelijk de stap gezet heb om met de motor te leren rijden. Zeer tevreden van de super begeleiding en goede uitleg en tips om met vertrouwen en een gerust hart met de motor op de weg te kunnen.
Monica Van Leuven